Riktar sig till karriärbytare, entreprenörer inom mat- och dryckesbranschen och kulinariska entusiaster

Skaffa relevanta ledarkunskaper, utveckla egna matkoncept, skapa receptböcker och utarbeta en affärsplan. Utveckla de färdigheter du behöver för att starta ditt eget företag.

Perfekt för karriärbytare som är redo att utforska kulinariska miljöer, och som vill skaffa sig de färdigheter som behövs för att starta restauranger och andra gastronomiska äventyr.

Utbildningen ges i Le Bouvret utanför Montreux, Schweiz. Boende, mat, hälsoförsäkring ingår i priset under din tid på skolan. All undervisning sker på engelska. Utbildningen kan finansieras med studielån från CSN.

Culinary Arts Academy Switzerland anses vara den främsta kockskolan i Schweiz och en av de bästa i världen

Få full inblick i den revolutionerande mat- och dryckesvärlden och få insiderkunskap om de senaste innovationerna. Och bygg upp relevanta och överförbara ledarkunskaper som kommer att stärka din nya karriär. Skaffa dig mjuka färdigheter som kreativt tänkande, interkulturell kompetens, samarbete och emotionell intelligens. Utbildningen sträcker sig över två terminer med 11 veckor vardera.

Masterexamen i kulinarisk företagsledning (MA) 2
Studenter tillsammans med den världsberömde kocken Anton Mosimann, en frekvent gäst och partner till skolan.

Du får en examen med:

  • Master of International Business in Culinary Business Management från Culinary Arts Academy Switzerland, i samarbete med César Ritz Colleges Switzerland.
  • Master of Arts i Culinary Business Management från University of Derby, Storbritannien.

Inträdeskrav

  • Erkänd kandidatexamen inom något område.
  • Engelska språkkunskaper
  • Rekommenderad minimiålder på 21 år

Vill du veta mer om praktiska detaljer, ämnen, kursupplägg och projektarbeten osv, kontakta oss.

Kontakta oss för mer information