Till våren 2026 får våra nordiska studenter, från Sverige, Danmark, Norge och Finland, möjlighet att ta sina första steg mot en internationell karriär inom kökskonst och konditori.

Vi önskar våra studenter lycka till – Global praktik från Culinary Arts Academy Switzerland!

Till våren 2026 får våra studenter, från Sverige, Danmark, Norge och Finland, möjlighet att ta sina första steg mot en internationell karriär inom kock- och konditoryrket.

Genom Culinary Arts Academy Switzerland i Le Bouveret har de säkrat praktikplatser på några av världens mest prestigefyllda hotell, resorter och restauranger – en chans som ger ovärderlig erfarenhet och ett globalt nätverk.

Praktikplatserna är utspridda över hela världen: från klassiska lyxhotell i Schweiz, Österrike och Frankrike, till trendiga restauranger i Spanien och Italien, samt moderna kulinariska destinationer i Japan, Hong Kong, USA och Förenade Arabemiraten. Även destinationer som Malta, Irland, Grekland, Belgien och Island står på listan över länder där våra studenter får omsätta sina kunskaper i praktiken.

Nordiska studenter ger sig ut i världen 2

Praktiska kunskaper genom praktik

Under praktiken arbetar studenterna i professionella miljöer där kreativitet, precision och hög kvalitet är viktiga beståndsdelar. De lär sig hantera högpresterande köksmiljöer, möta internationella gäster och utveckla sina kulinariska färdigheter, samtidigt som de knyter kontakter med några av branschens ledande aktörer.

Global karriär

Den globala spridningen av praktikplatserna visar tydligt hur utbildningen vid Culinary Arts Academy Switzerland öppnar dörrar till verkligt internationella karriärer. För nordiska studenter blir detta ett unikt tillfälle att kombinera sin passion för mat och konditori med erfarenheter från världens ledande kök – en språngbräda mot framtidens yrkesliv.