Bana väg för ledarskap

Frigör din ledarskapspotential och upptäck hur strategier för kundservice inom hotell- och restaurangbranschen är avgörande för framgång i alla företag.

Denna utbildning är en internationell MSc (Master of Science). Du får två examina från BHMS och Robert Gordon University (Storbritannien), vilket ger dig en konkurrensfördel på den globala marknaden.

Som student får du boende, måltider och försäkring inkluderat på campus i Luzern, Schweiz. Hela programmet är CSN-berättigat.

Internationell affärsledning inom hotell och restaurang 2

Tänd din framtid

Starta en omfattande akademisk resa som är utformad för att förbereda dig för ledarroller inom hospitality, en av världens mest dynamiska sektorer.

Med hjälp av våra lärares expertis, interaktiva föreläsningar, verkliga fallstudier och branschbesök får du en närmare titt på viktiga trender och principer som påverkar hotell- och restaurangbranschen, vilket ger dig en djup förståelse för de teoretiska grunderna inom området.

Under den andra terminen omsätter du teorin i praktiken med en valfri praktikplats i Schweiz eller utomlands, tillsammans med ett självständigt forskningsprojekt. Efter examen har du inte bara en mängd kunskap utan också ett globalt tankesätt och anpassningsförmåga som skiljer dig från mängden på den konkurrensutsatta arbetsmarknaden.

Vill du ge din examen en extra skjuts? Förläng dina studier med ytterligare tre månader för att kombinera din MSc-examen med en MBA!

Kontakta oss

Termin 1

  1. Centrala moduler
    1. Analys och trender inom hotell- och restaurangbranschen
    2. Hållbar utveckling av turism
    3. Finansiellt resultat i hotell- och restaurangföretag
  2. Delade moduler med huvudämnena Global Business
    1. Internationell förvaltning av mänskliga resurser
    2. Forskningsmetodik
    3. Ledarskap i näringslivet
    4. Marknadsföring och varumärkesbyggande i ett digitalt samhälle
    5. Strategisk företagsledning
    6. Akademiskt skrivande: MSc
  3. Valfritt (stödmoduler rekommenderas med tanke på en praktikplats i Schweiz)
    1. Språk: tyska
    2. Introduktion till restaurangverksamhet (praktiskt labb)
    3. Food and Beverage Service Operations (praktiskt labb)

Termin 2

  1. Självständigt forskningsprojekt inom ett intresseområde som rör hotell- och restaurangbranschen.
  2. Praktik i Schweiz eller globalt

Antagningskrav

  • Kandidatexamen inom valfri disciplin eller ett BHMS Postgraduate Diploma/Graduate Certificate
  • IELTS 6.0-nivå eller motsvarande
Vill du veta mer?