Ta steget in i din framtid
Vill du satsa på en ny karriär och utveckla överförbara färdigheter inom hotell- och restaurangbranschen?
Vår fortsättningskurs (PGD, Postgraduate Diploma) är det perfekta steget för att komplettera dina tidigare studier på examensnivå eller betydande arbetslivserfarenhet inom ett annat område.
Utbildningen ges i Luzern i Schweiz, och här ingår boende, måltider och försäkringar – samt hela programmet kan finansieras via CSN.
Lyft din karriär
Programmet i företagsekonomi och hotell management är det perfekta valet för både karriärbytare och erfarna yrkesverksamma som vill höja sina färdigheter i den dynamiska hotell- och restaurangbranschen.
Vår flexibla läroplan är skräddarsydd för att möta behoven hos moderna yrkesverksamma och gör att du kan fokusera på specifika intresseområden samtidigt som du lägger till nya dimensioner till dina befintliga studier och erfarenheter. Med fokus på både den operativa sidan och ledningssidan av hotell- och restaurangbranschen kommer du att vara väl rustad för att trivas i denna dynamiska sektor eller fortsätta din akademiska resa på forskarnivå. Det här programmet ger dig en direkt väg till våra prestigefyllda M.Sc.-program i Global Business eller International Hospitality Management.
Kontakta oss
Termin 1
- Studieteknik
- E-handel
- Affärsmässig hållbarhet
- Utveckling av tillsyn
- Struktur och produkter inom besöksnäring och turism
- Food and Beverage Service Operations I (praktisk labb)
- Food and Beverage Service Operations II (praktiskt labb)
- Hospitality Yield och Revenue Management
- Hållbar förändringshantering för turism
- Språk: tyska eller franska
- Valbara kurser (42 högskolepoäng krävs)
- Introduktion till dataanalys i företag
- Ledning av småföretag
- Menydesign
- Globalt företagande
- Mat- och vinparning
- Hushållsoperationer: Teori och praktik
- Studier av drycker
- Front Office-verksamhet och bokningar: Teori och praktik
- Hushållsoperationer
- Köksverksamhet
- Koncept och planering av evenemang
- Aktuella teman inom mat och dryck
- Hotell- och restaurangdesign
- Inkludering, mångfald och aktivt medborgarskap
- Advanced Food and Beverage Dining Services (praktisk labb)
- Språk: tyska eller franska
Termin 2
- Praktik 4-6 månader i Schweiz eller globalt
Antagningskrav
- Associate degree eller motsvarande plus minst två års arbetslivserfarenhet på heltid ELLER
- Kandidatexamen i en annan disciplin
- IELTS 5.0 eller motsvarande
Är du redo att frigöra din fulla potential? Ta det första steget mot en framgångsrik framtid med vårt Postgraduate Diploma-program idag.