Ta steget in i din framtid

Vill du satsa på en ny karriär och utveckla överförbara färdigheter inom hotell- och restaurangbranschen?

Vår fortsättningskurs (PGD, Postgraduate Diploma) är det perfekta steget för att komplettera dina tidigare studier på examensnivå eller betydande arbetslivserfarenhet inom ett annat område.

Utbildningen ges i Luzern i Schweiz, och här ingår boende, måltider och försäkringar – samt hela programmet kan finansieras via CSN.

Företagsekonomi och hotell management - fortsättningskurs (PGD) 2

Lyft din karriär

Programmet i företagsekonomi och hotell management är det perfekta valet för både karriärbytare och erfarna yrkesverksamma som vill höja sina färdigheter i den dynamiska hotell- och restaurangbranschen.

Vår flexibla läroplan är skräddarsydd för att möta behoven hos moderna yrkesverksamma och gör att du kan fokusera på specifika intresseområden samtidigt som du lägger till nya dimensioner till dina befintliga studier och erfarenheter. Med fokus på både den operativa sidan och ledningssidan av hotell- och restaurangbranschen kommer du att vara väl rustad för att trivas i denna dynamiska sektor eller fortsätta din akademiska resa på forskarnivå. Det här programmet ger dig en direkt väg till våra prestigefyllda M.Sc.-program i Global Business eller International Hospitality Management.

Kontakta oss

Struktur

  1. Termin 1
    1. Studieteknik
    2. E-handel
    3. Affärsmässig hållbarhet
    4. Utveckling av tillsyn
    5. Struktur och produkter inom besöksnäring och turism
    6. Food and Beverage Service Operations I (praktisk labb)
    7. Food and Beverage Service Operations II (praktiskt labb)
    8. Hospitality Yield och Revenue Management
    9. Hållbar förändringshantering för turism
    10. Språk: tyska eller franska
    11. Valbara kurser (42 högskolepoäng krävs)
      1. Introduktion till dataanalys i företag
      2. Ledning av småföretag
      3. Menydesign
      4. Globalt företagande
      5. Mat- och vinparning
      6. Hushållsoperationer: Teori och praktik
      7. Studier av drycker
      8. Front Office-verksamhet och bokningar: Teori och praktik
      9. Hushållsoperationer
      10. Köksverksamhet
      11. Koncept och planering av evenemang
      12. Aktuella teman inom mat och dryck
      13. Hotell- och restaurangdesign
      14. Inkludering, mångfald och aktivt medborgarskap
      15. Advanced Food and Beverage Dining Services (praktisk labb)
      16. Språk: tyska eller franska
  2. Termin 2
    1. Praktik 4-6 månader i Schweiz eller globalt

Antagningskrav

  • Associate degree eller motsvarande plus minst två års arbetslivserfarenhet på heltid ELLER
  • Kandidatexamen i en annan disciplin
  • IELTS 5.0 eller motsvarande

Är du redo att frigöra din fulla potential? Ta det första steget mot en framgångsrik framtid med vårt Postgraduate Diploma-program idag.

Vill du veta mer?